Indische BuurtFestival 2020

Het Indische Buurt Festival is sinds 2009 een jaarlijks terugkerend evenement dat elk jaar in het eerste weekend van september gevierd wordt in en om de Javastraat van, voor, door en met bewoners en initiatieven uit de wijk. Door corona was dat dit jaar helaas niet mogelijk en is door het stadsdeel en de organisatoren een samenwerkingsverband gezocht met het nog jonge IBTV. Waarop de krachten in de wijk zijn gebundeld zodat het festival online coronaproof door toch kon gaan.

Tussen 9 oktober en 7 november 2020 zijn een maand lang vanaf diverse locaties in de wijk uitzendingen verzorgt. Zoals de kick-off show van het Indische Buurt Festival en veel meer, met filmpjes waarin initiatieven zich presenteren, interviews, talkshow en natuurlijk muziek die allemaal terug te zien zijn op het IBTV You Tube Kanaal via deze link. Centrale vraag dit jaar was natuurlijk ‘wat doet corona met de wijk en haar bewoners?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s