IBTV, Indische Buurt TeleVisie

Op 1 juni 2020 is de lokale crossmedia zender IBTV die gedragen door bewoners van start is gegaan en heeft vanaf die dag 197 programma’s online gebracht. Dit corona jaar is IBTV een belangrijke schakel geweest tussen de bewoners, initiatieven, formele en informele organisaties in lock down binnen de wijk en konden het; Indische Buurtfestival, Verbindingsconcert, Pride Oost als ook Internationale Vrouwendag Amsterdam-Oost dankzij (de vrijwillige inzet van het team) IBTV toch plaatsvinden. Daarnaast heeft de zender liveshows geproduceerd, zijn er films gemaakt, was er muziek, comedy, poëzie en talkshows over onderwerpen die ertoe doen.

René Janssen, waarom IBTV

Stichting de Karrewiel Community heeft eraan bijdragen dat de zender kon groeien tot een vaste waarde binnen de wijk en kijkt uit naar verdere samenwerking in de komende jaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s